Welkom bij MJ atelier!

      Na jaren werkzaam te zijn geweest in de grafische industrie heb ik de stap gezet om van mijn hobby mijn werk te maken. Het hergebruiken / upcyclen van "textiele" materialen tot (woon)accessoires is inmiddels uitgegroeid tot een kleine zelfstandige onderneming met een atelierruimte op een prachtige lokatie in Terheijden. Deze lokatie dient tevens als workshopruimte en als verkooppunt voor eigengemaakte items.

 Tijdens het werken en experimenteren met materialen, technieken en gereedschappen kom ik telkens op nieuwe ideëen die dan kunnen uitgroeien tot items voor de verkoop maar ook tot "vrijwerk".

Mijn fascinatie voor het werken met textiel breng ik graag over op volwassenen en kinderen tijdens workshops in eigen atelier, op scholen of op andere lokaties. Voor het geven van creatieve lessen aan kinderen in het primaironderwijs heb ik in de zomer van 2019 de BIK opleiding (Beroepskunstenaar in de klas) afgerond aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten.

Kijk voor het workshopaanbod en mogelijkheden op de pagina's Workshops en BIK en heb je vragen of ideëen neem gerust contact met me op! 

Groet! Marie-José

 

 

© 2015 - 2023 MJ atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel