2020

Helaas hebben we moeten besluiten de Markt van Makers dit jaar niet door te laten gaan. 

De richtlijnen voor culturele evenementen binnen waarbij bezoekers rondlopen zijn nog heel onduidelijk wat het moeilijk maakt de markt op een ontspannen manier voor te bereiden en daarbij de gezondheid van deelnemers en bezoekers te waarborgen. Daarnaast draait onze markt (buiten de verkoop van mooi werk) in de eerste plaats om kennismaking, ontmoeten en gezelligheid wat we gezien de huidige situatie nu niet kunnen bieden. 

We hopen dat het voorjaar 2021 er beter uit gaat zien wat Covid-19 betreft zodat we in deze periode wel weer een gezellige markt kunnen opzetten zoals we gewend zijn.

We laten jullie gewoon weer op de deelnemerslijst staan maar als je e.e.a. te onzeker vindt en van de lijst af wilt dan begrijpen we dat. Van degene die het deelnemersveld willen verlaten ontvangen we graag een bericht via email. We zorgen dan dat het staangeld wordt terug gestort op je rekening. Horen we niets dan laten we je op de deelnemerslijst staan en ben je verzekerd van een plaats in 2021.

In te tussentijd gaan we gewoon weer door met het maken van allerlei moois ;)

 

 

27 juni 2020

Vanwege de maatregelen rondom de Coronacrisis hebben we onze markt uitgesteld naar 27 juni. Hopelijk kunnen we op deze zaterdag de nieuwe editie “Markt van Makers” in het Witte kerkje Terheijden door laten gaan.

Tijdens deze creatieve en eigentijdse markt krijgen kleine creatieve ondernemers en particulieren podium om hun creatieve passie te delen, “kunsten” te tonen, workshops te promoten en handgemaakte werkstukken te verkopen.

Voor bezoekers is de markt een gezellige en laagdrempelige manier om kennis te maken met originele producten en de maker zelf op het gebied van; kunst, design, grafiek, keramiek, textiel, lifestyle, ambacht en ander talent. Er zijn demonstraties, workshops en er kan van alles moois gekocht worden.  Ook is er genoeg lekkers verkrijgbaar. Kortom; een beleving voor jong en oud.

Entree is gratis!
 

 

 

 

25 mei 2019

 

 

 


 

 

 

 

17 november 2018

 

 7 april 2018

MJ atelier organiseert samen met Stiching Exploitatie het Witte kerkje een Eigenwijze & Eigentijdse creatieve markt in het Witte kerkje, Hoofdstraat 1 in Terheijden van 11.00 tot 17.00 uur. ENTREE GRATIS!!

​   


 16 december 2017

Dit weekend is er weer de sfeervolle Wereldse Belcrum Wintermarkt. MJ atelier doet op zaterdag de 16e mee!
 2 & 9 december 2017

Op deze 2 zaterdagen organiseer ik samen met "Keramiek By Bergje" de kerstshow "De gedekte Tafel". Gewoon in eigen atelier van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gerust de kerstsferen "proeven" en je kunt natuurlijk wat leuke inkopen doen;)10 september 2017

Precies een jaar na de opening van MJ atelier is er weer een Traaierie. MJ atelier doet natuurlijk mee!


26 maart 2017

In de "Vianden" aan de Viandenlaan in Breda vindt deze lifestyle markt plaats. Lekker warm binnen op een gezellige lokatie. MJ atelier doet mee van 10.30 - 16.00 uur.


17 december 2016

MJ atelier doet mee aan de Bohemian Belcrum Wintermarkt aan de Speelhuislaan in Breda.


11 september 2016

MJ atelier opent de deuren van deze prachtige nieuwe werklocatie tijdens de "Traaierie" in het centrum van Terheijden.
Nieuw adres werklocatie per 11 september: Het voormalig koetshuis aan de Hoofdstraat 16 in Terheijden

     


15 juni 2016


25 mei 2016

Ladies Night bij Mediq Apotheek Hoge Vucht. MJ is erbij met handgemaakte accessoires. Entree is gratis en maak kans op een leuke prijs!


17 april 2016

Een bekende plek voor MJ. Ik hoop je daar weer te zien.....


28 februari 2016

Een hele fabriekshal vol met creative ondernemers, inclusief MJ atelier :-)


12 & 13 december 2015

2 dagen Kerstmarkt in het Ginneken te Breda. MJ atelier is erbij!


21  & 22 november 2015

MJ atlier is deelnemer tijdens de Local Gift Market bij Hub88, Boschstraat 88 in Breda.

 

© 2015 - 2021 MJ atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel